Fantasiaa Roosa nauha -konsertissa oli fantastinen tunnelma

Hollolan viihdekuoron Fantasiaa Roosa nauha -konsertti 31.10.2023 klo 18.00 toi iloa, eloa ja voimaa ihmisille.

Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Lahden seudun osaston ja viihdekuoron kanssa yhteistyössä toteutettuun Fantasiaa konserttiin oli vapaa pääsy. Konserttipaikkana oli Lahden palvelutori Trion kauppakeskuksen 2. kerroksessa.

Vaikka lokakuun viimeisen päivän ilta olikin ulkona erityisen kylmä ja sateinen, tunnelma Lahden palvelutorin valoisassa monitoimitilassa oli lämmin, iloinen, ja voimaannuttava. Tunnelman loivat runsaslukuinen yleisö, joka siivitti kuoroa esittämään syksyn aikana harjoiteltua Fantasiaa -konsertin ohjelmistoa.  

Konsertin ohjelmistossa oli mukana kuoron vanhoja ja uusia lauluja, joita oli harjoiteltu elokuun lopulta asti kuoron johtajan Marko Kempin johdolla. Kaikki kuoron esittämät laulut olivat myös Marko Kempin sovittamia. Soololaulajana toimi sopraanoista Minna Hakonen, jonka pehmeä ääni kietoutui lämpimästi yleisönsä ja myös meidän muiden laulajien ympärille.

Konsertin juontajina toimivat kuoron puheenjohtaja Jussi Koukku ja sopraanoista Eeva Ikonen. Juonnot olivat vapaamuotoisia ja sopivat erinomaisesti konsertin luonteeseen. Jälleen kerran tuli todistettua, että juonnoillakin on iso merkitys konsertin tunnelman luojana.

Oli kiva laulaa, oli kiva tunnelma – luonnehtivat monet kuorolaiset konsertin jälkeen omia tunnelmiaan. ”Teimme monet, monet ihmiset onnellisiksi.” Se on parasta, mitä tässä maailman ajassa voi musiikilla ja laululla tuottaa muille. Kiitos kaikille, että olitte mukana!

Riitta Yrjänä, sopraano, kuoron tiedottaja     

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *