Juicea ja Kirkaa nähtiin ja kuultiin Järvelässä!

Hollolan Viihdekuoro lauloi Juicen ja Kirkan kauneimpia lauluja tiistai-iltana 10.3.2020 Järvelässä! Kyseessä oli Kärkölän kunnan kunnanviraston henkilöstön TYKY-ilta, johon Viihdekuoro oli pyydetty konsertoimaan.

Konsertin ohjelma koostui Juicen ja Kirkan lauluista ja kuoron luomista henkilöhahmoista. Koska tilaaja toivoi näkevänsä myös Juicen ja Kirkan, niin minkä sitä sitten siinä muutakaan voi. Juice ja Kirka vaan mukaan, koska tuo rento kaksikko näytti olevan (vielä) varsin hyvässä vedossa. Niinpä Hollolan Viihdekuoro lauloi Juicen ja Kirkan hahmojen kanssa Järvelän tummassa ja sateisessa maaliskuun illassa niin, että musta aurinkokin valaistui.

Koska Hollolan Viihdekuoro rakasti Juicen ja Kirkan säveliä, se päätti antaa sille koko käden. Leijat ja Syksyn sävelet sekä muut Kirkan ja Juicen kappaleet olivat jo ennestään tuttuja. Olihan niitä harjoiteltu aikaisemmin kuoron Iltamiin 12.10.2019 Kukko-talossa. Riitti, kun oltiin vaan kaikesta niin varmoja, emmekä myöntyneet yhtään tuumaa.

Tunnelma kunnanviraston aulassa oli jo viritetty lämpimäksi, kun kuoron miehet päästettiin irti. Miehet esittivät varsin miehekkäästi ja ilmeikkäästi Juicen Valssaaja konepajalla biisin, jossa sanoja oli enemmän kuin muille jakaa. Yleisö eli mukana valssaajan keinuvassa tahdissa. Kuoron naiset puolestaan esittivät naisellisen ylpeästi Juice Leskisen Mikä mies -kappaleen. Se siitä sankaripojusta!

Sinut haluan vain -laulun aikana kunnanviraston lämpötila nousi kattoon. Kuoro hytkyi, notkui, heilui ja tanssi. Aluksi yleisö tuntui vähän kainostelevan, mutta  tämän laulun kohdalla saatiin suupielet jo hymyyn. Konsertti huipentui Hollolan Viihdekuoron esittämään Pyhään toimitukseen, jossa kuoron johtaja Marko Kemppi lauloi soolo-osuuden. Kuulijat nauttivat silminnähden Markon tummasta ja pehmeästä äänestä.

Kärkölän kunnanviraston akustiikka osoittautui mainioksi konsertin pitopaikaksi. Se oli mukava paikka laulaa. Kunnan työntekijät ja itse kunnan pormestari läsnäolollaan osoittivat, että TYKY-iltaa voi viettää myös kuorolaulua kuunnellen. Kuulijan kun ei tarvitse silloin tehdä mitään, voi vain rauhoittua ja voimaantua tuttuja lauluja kuunnellen. ”Usko yhteyteen, usko ihmiseen, kestää kauemmin kuin huomiseen.” Emme vaan päivää seuraavaa tiedä, milloin taas kohdataan. Kiitos, kun saimme kutsun tulla laulamaan.

(Kuvaaja: Mikko Vilén)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *