Perinteitä ja uusia tuulia

IltamatIloinen rentoilu ja tekemisen riemu toteutui lahtelaisessa Kahvila Pirskeessä 11.1. järjestetyssä Nuuttijuhlassa. Pääemäntinä hääräsivät jälleen Hanna ja Eeva. Nuuttijuhlan teemana olivat naamiaiset ja juhlaväki saapui paikalle kukin mieleisessään asussa. Lähes ensitöikseen jokainen esitteli asunsa ja paljasti mitä sen taakse kätkeytyi ja mitä sillä viesti.

Nuuttijuhlassa on perinteisesti muistettu myös kuoron toimihenkilöitä, nautittu sopivasti maistuvaa ruokaa ja juomaa sekä omaehtoisen ohjelman ohella pidetty arpajaiset. Näin oli tälläkin kertaa muuten, paitsi ainoan poikkeuksen tekivät arpajaiset. Ne kyllä järjestettiin, mutta uudessa muodossa, jossa palkintoja oli jaossa vain yksi. Mainittavaa on myös joulupukin vierailu ja mikä hienointa hän muisti jokaista myös pikkupaketilla. Aivan oma lukunsa ohjelman kulussa kuitenkin oli Hannan ja Eevan pirtsakka tanssiesitys ja erityisesti heidän estoton heittäytyminen siihen. Kiitos kaikille mukana olleille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *