Kuoroterveiset Tarttosta 2016!

Lämmin kesäsää suosi kuoron Tarttoon 29-31.7.2016 tekemää esiintymis- ja virkistysmatkaa. Kaupunkiympäristöön tutustumisen ohella kuoro esiintyi Marko Kempin johdolla mm. Tartton ydinkeskustaan sijoittuvalla Raatihuoneen torilla ja Hotel Dorpatissa. Mainitsemisen arvoista on, että paikalla ollut yleisö osallistui innokkaasti Eestin kielellä esitettyyn Kui Kungla Rahvas –lauluun.

Tämän lisäksi kuoro sai kokea kuinka mahtavaa on laulaa Tartton Laulukaaren – ja Alatskiven kartanon esiintymislavalla. Esiintymispaikat olivat kooltaan aivan ääripäät, mutta niitä yhdistää huippu akustiikka, joihon kuoro sai nyt omakohtaisen tuntuman.

Matka oli muistorikas ja iloinen meininki lisäsi tunnelmaa.

Kirjaaja: Sinikka Vilen – 01.08.2016

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *