2016 TV- ja elokuvamusiikin konsertti oli menestys

Tiilikankaankoululla 16.4. järjestetty konsertti KAPPALEET KAUNEINTA SUOMEA sai viihdemusiikin ystäviä liikkeelle runsain määrin.

Kuoro palkitsi salin täyteisen yleisön tulkitsemalla tv – ja elokuvamusiikin helmiä, joista esimerkkinä; Potkut sain, Vain yhdessä olemme ehjät, Tatti ja Limanuljaska, Kappale kauneinta Suomea, Seitsemän kertaa seitsemän ja Älä koskaan ikinä.

Tv- sarjasta Karjalan kunnailla tutun Yö väistyy –kappaleen solistiosuudet heläyttivät tunteikkaasti Tuula Tammela ja Roope Heiskanen. Kuoronjohtaja Marko Kempin tekemiä raikkaita kuorosovituksia ja hänen henkilökohtaista vahvaa lavakarismaansa täydensi musiikin huippuosaajista koottu orkesteri; Matti Hussi/piano, Dimitar Popov/kitara, Riku Heino/rummut.

Yleisö vaikuttui esityksistä ja palkitsi ne runsain taputuksin. Lisäksi kuorolaiset saivat kukin tahoillaan paljon kiitosta ja myönteistä palautetta. Iso kiitos innostavalle konserttiyleisölle!

Näpäytä jotakin alla olevaa kuvaa, niin saat kuvagallerian avatuksi.

Kirjaaja: Sinikka Vilen – 17.04.2016

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *