18.4.2015 Elämän nälkä -konsertti onnistui yli odotusten

Hollolan Viihdekuoron laulut

Salpakankaan koulun, Salpasalissa järjestetyssä ELÄMÄN NÄLKÄÄ -konsertissa 18.4. kuultiin mm. koskettavat En päivääkään vaihtaisi pois, Armaan läheisyys ja Valoa ikkunassa sekä tunteikkaat Puhu hiljaa rakkaudesta, Pohjolan yö ja Jotain jää. Mainitsemisen arvoinen on myös Pave Maijasen Elämän nälkää -biisi. Tunnelma oli korkealla ja yleisö vastaanottavaista. Iskelmällisen musiikkituokion johti Marko Kemppi, joka kannusti innostavalla tyylillään kuoron pistämään parastaan.

Lauluyhtye Grooves

Viihdekuoron lisäksi yleisö hurmaantui konsertissa esiintyneestä energisten neitosten Grooves -lauluyhtyeestä. Taidokas yhtye esitti a cappellana kuusi laulua, joista yleisö palkitsi mahtavin taputuksin mm. Ranskalaiset korot, Kellä kulta, sillä onni, Pojat sekä Joka päivä ja joka ikinen yö.

Juontajana ja tausta kertojana toimi mallikkaasti kuoron oma tenori Roope Heiskanen.

Isot kiitokset ihanalle yleisölle, jota konsertissa oli tosi mukavasti.

Kirjaaja: Sinikka Vilen – 22.04.2015

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *