Villinlännen iltamat Kukossa 8.11.2014

Hollolan Viihdekuoron syksyn tapaus oli Villinlännen Iltamat Hollolan Nuorisoseuratalo Kukossa 8.11.2014. Kuoroa säesti “Los Adios” -orkesteri, jossa soittivat tutut soittajat Riku Heino, rummut, Mitko Popov, kitara, Matti Hussi, piano ja Marko Kemppi, sähkökitara. Kuoroa johti tutulla tyylillään Marko Kemppi.

Kuoro esitti lännentyylisen kuvaelman, jossa päähenkilöinä esiintyivät intiaani, vankikarkuri, sheriffi ja cowboy. Kuvaelmassa päänahkansa menettänyt cowboy vikitteli saluunassa työskentelevää Ruusua kohtalokkain seurauksin. Esitykseen liittyi myös tunnettu Reino Helismaan laulu “Meksikon pikajuna“, jossa toilailivat rouhevat rosvot sekä järeä hidalgo ja tarmokas vanhapiika.

Seuraavan kuvagallerian kuvat on ottanut Mikko Vilén.

Kuvaelman päätteeksi esitti kantritanssiryhmä Country Heels and Toes taidokkaasti villinlännen tyylisiä vauhdikkaita tansseja.

Seuraavan kuvagallerian kuvat on ottanut kuoron basso Heikki Mattila (tai ainakin ne on otettu hänen kamerallaan).

Väliajan jälkeen olivat arpajaiset ja lopuksi tunti tanssia, kuten kunnon iltamiin kuuluukin!

Kirjaaja: Sinikka Vilèn – 15.11.2014

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *