Kuoromatka Saksaan 27.6. – 2.7.2014

Hollolan Viihdekuoro teki kuoromatkan Saksaan, Kamp-Bornhofeniin, joka sijaitsee keski-Reinillä. Kuorolaisten lisäksi matkalla olivat kuoron taiteellinen johtaja Marko Kemppi sekä säestäjänä Matti Hussi. Opastajina ja matkan järjestäjinä olivat Matti ja Tiina Kiuru sekä paikkakunnalla asuvat Liisa ja Adolf Querbach.

Kuoro vieraili kylän kotiseutujuhlassa, jota isännöi paikallinen puhallinorkesteri Kolping-Kapelle. Lisäksi kuoro kävi laulamassa vanhainkodissa. Matkan muuta sisältöä olivat mm. jokiristeily Reinillä Göthe-siipirataslaivalla, tutustuminen viinitilaan Weingut Didinger, sekä käynti joen toisella puolella Boppardin kaupungissa.

Kirjaaja: Matti Jaakkola – 18.07.2014

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *