Palvelutalo Huilissa laulamassa 22.11.2011

Kävimme laulamassa myös hollolalaiselle varttuneemmalle väelle palvelutalo Huilissa lähes samoja lauluja kuin aiemmin Lahden kaupunginsairaalassa. Huilin aula antaakin avarat tilat tällaisille tilaisuuksille. Kuulijoita oli paitsi pohjakerroksessa, myös eri kerroksissa omien asuntojensa sisäänkäyntien läheisyydessä. Kuoroa johti Sannamaria Salli ja säestäjänä oli Olavi Anttila.

Aloitimme myös tämän tilaisuuden yhteislauluilla: Hämäläisten laulu ja Synnyinmaan laulu (“On maista kaikista sittenkin”). Tämän jälkeen lauloimme samaa kansanlauluperinnettä ja vanhempaa iskelmämusiikkia kuin Lahden kaupunginsairaalassa. Lisänä oli vielä Poika varjoisalta kujalta.

Tilaisuus päätettiin muutamalla joululaululla. Ensin laululoimme yhdessä kuulijoiden kanssa Me käymme joulun viettoon. Kuoro päätti tilaisuuden sitten laulamalla vielä Kellot soi ja Sydämeeni joulun teen.

Kirjaaja: Matti Jaakkola – 30.11.2011

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *