Kuorojen keväthuumaa 29.3.2009

Perinkonut Orimattilasta ja Hollolan Viihdekuoro järjestivät toisen yhteiskonsertin, tällä kerralla Salpakankaan koululla.

Kummallakin kuorolla oli osittain samaa ohjelmistoa kuin syksyllä, mutta myös uusia lauluja. Viihdekuoron uusia olivat mm. ”Sata salamaa”, ”Hengaillaan” ja vaativa ”Kaarnalaiva”, jonka solistiosuuden hoiti mallikkaasti Tuula Tammela. Huippubiisi oli varmaan kuitenkin Arvi Lindin ”Kevätlaulu”, jossa toistettiin laskujeni mukaan 44 kertaa sana ”koirankakkaa”.

Perinkonut päättivät toisen esiintymisjakson euroviisusikermään. Lauluja oli toista kymmentä, mutta laskenta unohtui rytmien temmatessa mukaansa, ainakin viimeisinä olivat ”Hard rock hallelujah” ja ”Missä miehet ratsastaa” Erinomainen esitys.

Konsertti päättyi taas yhteisesti esitettyyn ”Satulinnaan”, solisteina tutut Esa Sirkiä ja Roope Heiskanen. He hoitivat myös konsertin juontamisen omaperäisellä, humoristisella tyylillään. Hollolan Sanomat ainakin tuntui tykänneen tapahtumasta.

Kuoroja johtivat Antti Laaksonen ja Mia Kiiski, säestäjänä Juha Korkeamäki.

Kirjaaja: Jouko Järvinen – 29.03.2009

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *