Kuoroharjoitukset alkavat 3.9. klo 18.00

Kuoron syyskausi käynnistyy 3.9. Salpakankaan koulun musiikkiluokassa 2022 kello 18.00. Ilmoittautuminen kuoroon tapahtuu Wellamo-opiston sivuilta ja se on syytä tehdä jo ennen aloituspäivää. Kuoronjohtaja Marko Kemppi toivottaa tervetulleeksi entiset laulajat sekä rohkaisee kaikkia viihteellisestä kuorolaulusta kiinnostuneita uusia laulajia tulemaan harjoituksiimme ja samalla tutustumaan toimintaamme

Huikea kuoromatka hurmaavaan Visbyhyn

Kuoro reissasi 28.-30.7. esiintymis- ja virkistysmatkalla Visbyyssä. Menomatkalla kuoro konsertoi Marko Kempin johdolla Tallink Silja Euroopan juhlavassa Teatteri Euroopassa. Laivalla oli samanaikaisesti monenlaista aktiviteettia ja muita esiintyjiä. Tästä huolimatta kuoro sai ilokseen todeta mahtavan kuulijajoukon ilmaantuvan kuin tyhjästä kuuntelemaan konserttia. Superkiitokset yleisölle häkellyttävästä ja osallistuvasta mukanaolosta! Matkan johtajana toiminut Hanna Dogan loisti yhtenä hymynä täydentäessään esitystämme herkillä ja osuvilla juonnoilla.

Ohjelmisto sisälsi Jukka Kuoppamäen sekä Kirkan ja Juicen tutuiksi tekemiä iskelmiä.

Tähän kuoromatkaan kätkeytyi yllätyksellisiä kuorolaisten henkilökohtaisia juhlahetkiä. Esimerkiksi kuoro lauloi ekstempore häitään piakkoim juhlivalle morsiaimelle sekä 50 v. hääpäiväänsä viettävälle avioparille.

Tästä oiva aasinasilta kuorolaisten ikäjakaumaan, toisin sanoen Viihdekuorolla ovat ovet avoinna niin nuorille kuin varttuneimmillekin laulajille.

Kuoron syyskausi alkaa 3.9. klo 18.00, Koulurinteentie 9, 15870 Hollola. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Tapahtumarikas kevätkausi

Kesä on hiipinyt puoli varkain ja kuoron aikamoisen vauhdikas kevätkausi on takana päin. Kuoro harjoitteli kevätkaudella ahkeraan Juicen ja Kirkan tuotantoa. Osa harjotelluista kappaleista saatiinkin esityskuntoon ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto järjesti 7.5. puistokonsertin yhteistyössä kuoromme kanssa. Kariniemen kesäteatteri oli iloksemme miltei täynnä kuorolaulun ystäviä. Kirkan ja Juicen musiikki, sai yleisön laulamaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana. Oli mahtava esiintyä ja lopettaa kevätkausi näin upealla tapahtumalla. Kiitos rakas yleisö ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto.

Puistokonsertti
Puistokonsertti yllätti iloisesti

Kuoro viihdytti toukokuussa myös Lehtiojan palvelutalon ja palvelukeskus Linnunlaulun asukkaita, sekä esiintyi yksityistilaisuudessa. Lisäksi kuoro oli perinteisesti mukana kirjaston kevätlaulajaisissa, jotka sateen uhkan vuoksi järjestettiin tällä kertaa kirjaston sisällä.

Nyt katse on tiukasti suunnattu tulevaan syyskauteen ja erityisesti 12.10. Kukko-talossa järjestettäviin iltamiin, mutta sitä ennen kuoromatka 28.-30.7 Visbyhyn.

Joulukonsertista hyvää mieltä

Kuorolla oli ilo saada laulaa Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämässä joulukonsertissa 16.11. Lahden pääkirjaston auditoriossa.

Konsertti koostui vanhoista tutuista joululauluista, mutta mukaan mahtui myös pari aivan uutta. Yleisö kuunteli erityisen herkällä korvalla kuoronjohtaja Marko Kempin säveltämää/sanoittamaa kaunista kappaletta Vanha hyvä joulu. Konsertti kappaleiden esittelystä vastasi vahvalla rutiinilla kuoromme puheenjohtaja Eeva Ikonen.

Kaunis kiitos eloisasti mukana olleelle yleisölle!

Hyväntekeväisyyskonsertti

Perinteikäs Lion LC Hollola/Pirunpesän 4.11. järjestämä Hyväntekeväisyyskonsertti kokosi Sovituksenkirkkoon paikallisia kuoroja. Kuorot esittivät kukin vuorollaan kolmen laulun setin ja konsertti huipentui lopuksi kuorojen yhteisesti laulamaan FINLANDIAAN. Vaikuttavaa yhteisesitystä johti Sami Ulmanen.

Viihdekuoro esitti kappaleet; Olet mun kaikuluotain, Yö väistyy ja Rauha. Tuula Tammela ja Roope Heiskanen kajauttivat komeasti solistiosuudet Yö väistyy -kappaleen osalta.

Iloa, valoa ja tunteiden paloa

Hollolan viihdekuoron 30-vuotisjuhlakonsertti Iloa, valoa ja tunteiden paloa täytti odotukset. Täysi sali viihdemusiikin ystäviä sai Tiilikankaan koululla 13.10. järjestetyssä juhlakonsertissa kuulla reilut parikymmentä kutkuttavasti tunteita hivelevää kappaletta. Yleisö eli vahvasti mukana ja palkitsi esiintyjät runsailla taputuksilla. Kyllä kelpasi kuoron ja erityisesti kuoronjohtaja Marko Kempin fiilistellä ja nauttia työnsä tuloksista.

Lauluja monelta vuosikymmeneltä
Vanhempia kappaleita edustivat Lazzarella, Ensi kerran, On suuri sun rantais autius ja Rock´n Roll taas soi. Nuorempaa musiikkia ilmensivät puolestaan, Sinuun minä jään, Jos menet pois, Rauha ja loput viisitoista biisiä olivat kaikkea siltä väliltä. Solistiosuudet Yö väistyy -kappaleessa soivat herkän viehkeästi Tuula Tammelan ja Roope Heiskasen tulkintoina.

Isot kiitokset mahtavalle yleisölle
Kuoron ja mahtavan yleisön lisäksi olivat konsertissa tunnelmaa luomassa säestyksestä vastanneet: Matti Hussi/piano, Juha Johansson/kitara, Riku Heino/lyömäsoittimet sekä konsertin juontaja, käsikirjoittaja ohjaaja Timo Taulo. Ammattilaisia heistä jokainen omalla sarallaan.

Hyvän konsertin perusaineet
Säännölliset harjoitukset ja paljon monenlaista tekemistä yhdessä ja erikseen, siitä on hyvä konsertti tehty!