Konsertti Lehtiojan palvelutalossa 6.5.2018

Kuoro esiintyi jo toistamiseen juhlavuoden (HVK 30 v.) ohjelmiston puitteissa, tällä kertaa Lehtiojan palvelutalossa. – Iloa , valoa ja tunteen paloa – konsertti sai sympaattisen yleisön viihtymään ja laulamaan mukana. ”Tulkaa toistekin” kuului kutsu yleisön joukosta ja tottahan toki me tulemme.

Teksti: Eeva Ikonen, kuvat Riittakatriina Manninen-Louhensalo.

Kuoro herkisti yleisönsä

Kuoro sai Etelä-­Suomen syöpäyhdistyksen (26.4.) Lahden pääkirjastossa järjestämästä konsertista roppakaupalla kannustavaa palautetta. Eeva Ikosen koskettavien juontojen saattelemana kuoro esitti kolmetoista elämänmyönteistä kappaletta Marko Kempin säestyksellä ja johdolla. Iso kiitos konsertin kulussa myötäeläneelle yleisölle. Vastaanottava yleisö on parasta mitä laulajat voivat saada eiintymistensä vastalahjaksi.

Viihdekuoro virittäytyy syyskauteen

Salpakankaan koululla, Koulurinteentie 9, tiistaisin kello 18.00-20.30. Kuoron suuri voimavara on iloinen joukko kuorotoimintaan sitoutuneita laulajia. Moni heistä on ollut mukana kuoron perustamisesta alkaen, mutta mukana on myös myöhemmin mukaan tulleita.

Uudet laulajat ovat aina tervetulleita, mutta parhaiten se käy näin harjoituskauden alussa. Kuka tahansa laulutaitoinen ja kuorolaulusta kiinnostunut on tervetullut kuulostelemaan harjoituksiamme ennen kuoroon sitoutumista. Tutustumiskäynnistä voi kehkeytyä kiintoisa harrastus vuosiksi eteenpäin. Lisätietoja kuorosta ja sen toiminnasta saat kuoronjohtaja Marko Kempiltä marko.kemppi@gmail.com sekä kuoron puheenjohtaja Eeva Ikoselta eeva.ikonen@hotmail.fi.

Aurinkoiset Kevätlaulajaiset

Aurinkoinen sää suosi järjestykseltään kymmenettä (23.5.) kirjastoaukiolle järjestettyä Kevätlaulajaista. Ohjelmaosuuden järjestelyvastuu osui tänä vuonna Hollolan Viihdekuorolle. Tilaisuuden avasi Kyösti Toivonen ja hän kertoi mukaansa tempaavalla tyylillään mm. kuorotoiminnan hyödyistä ja merkityksestä. Musiikillinen osuus käynnistyi Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä yhteislaululla, Kotimaani ompi Suomi.

Tilaisuudessa esiintyivät: Hollolan Mieskuoro, Hollolan Naislaulajat, Hollolan kirkkokuoro ja Hollolan Viihdekuoro.
Esiintymisvuorossa Hollolan Viihdekuoro

Kirjaaja: Sinikka Vilen – 2017.05.24

Keväinen konserttivisiitti ”Sinivalkoiset äänet” esitettiin Palvelukeskus Onnenkodon ja Palvelutalo Huilin asukkaille Suomi 100 ohjelmiston puitteissa

Konserttivisiitti oli Onnenkotolaisille mieluinen

Samalla setillä visiteerattiin myös Palvelutalo Huilissa.

Huilissa

Kirjaaja: Sinikka Vilen – 2017.04.19