Hollolan Viihdekuoro Siikanimemessä elokuussa 2018
Hollolan Viihdekuoro Siikaniemessä elokuussa 2018

Hollolan Viihdekuoro on vuonna 1988 perustettu kansalaisopiston opintoryhmänä ja vuonna 1991 se järjestäytyi yhdistykseksi.

Nimensä mukaisesti kuoro esittää viihteellistä musiikkia laidasta laitaan yli 30 laulajan voimin.

Kuoro on reilun kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana järjestänyt lukuisia konsertteja, esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Perinteisten konserttien ohella suosittuja ovat olleet Kukko-talossa järjestetyt iltamat, joita on järjestetty mm. Kuutamo, 1920-luku, Kieltolaki, 1950 – 1960 -luvut, Sinivalkoiset äänet sekä Kirka ja Juice. Näyttävä ja motivoiva lataus on seurannut myös osallisuudesta Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

Tämän kaiken hyvän lisänä on mittava yhteistyö eri kuorojen sekä viihteen muiden toimijoiden parissa.