Kuoron syyskausi käynnistyi, mutta vielä ehtii mukaan

Kuoron syyskausi on pyörähtänyt käyntiin. Harjoittelemme taidokkaan musiikkimiehen Marko Kempin johdolla Salpakankaan koululla, Koulurinteentie 9, tiistai-iltaisin kello 18.00-20.30. Parit harjoitukset sekä Siikaniemessä järjestetty laululeiri on jo ehditty pitää, mutta vielä ehtii mukaan. Jos ajatus kuoroon liittymisestä kiehtoo, niin näin syyskauden alussa se käy mainiosti. Kuoro tarjoaa hienoja musiikillisia kokemuksia sekä mielekästä ja tavoitteellista tekemistä yhteisten harjoitusten, matkojen sekä konserttien puitteissa. Laulamisen merkitystä sosiaalisen mielihyvän tuottajana ei voi kiistää, sillä niin paljon se antaa.

Kuoroharjoitukset alkavat 3.9. klo 18.00

Kuoron syyskausi käynnistyy 3.9. Salpakankaan koulun musiikkiluokassa 2022 kello 18.00. Ilmoittautuminen kuoroon tapahtuu Wellamo-opiston sivuilta ja se on syytä tehdä jo ennen aloituspäivää. Kuoronjohtaja Marko Kemppi toivottaa tervetulleeksi entiset laulajat sekä rohkaisee kaikkia viihteellisestä kuorolaulusta kiinnostuneita uusia laulajia tulemaan harjoituksiimme ja samalla tutustumaan toimintaamme

Huikea kuoromatka hurmaavaan Visbyhyn

Kuoro reissasi 28.-30.7. esiintymis- ja virkistysmatkalla Visbyyssä. Menomatkalla kuoro konsertoi Marko Kempin johdolla Tallink Silja Euroopan juhlavassa Teatteri Euroopassa. Laivalla oli samanaikaisesti monenlaista aktiviteettia ja muita esiintyjiä. Tästä huolimatta kuoro sai ilokseen todeta mahtavan kuulijajoukon ilmaantuvan kuin tyhjästä kuuntelemaan konserttia. Superkiitokset yleisölle häkellyttävästä ja osallistuvasta mukanaolosta! Matkan johtajana toiminut Hanna Dogan loisti yhtenä hymynä täydentäessään esitystämme herkillä ja osuvilla juonnoilla.

Ohjelmisto sisälsi Jukka Kuoppamäen sekä Kirkan ja Juicen tutuiksi tekemiä iskelmiä.

Tähän kuoromatkaan kätkeytyi yllätyksellisiä kuorolaisten henkilökohtaisia juhlahetkiä. Esimerkiksi kuoro lauloi ekstempore häitään piakkoim juhlivalle morsiaimelle sekä 50 v. hääpäiväänsä viettävälle avioparille.

Tästä oiva aasinasilta kuorolaisten ikäjakaumaan, toisin sanoen Viihdekuorolla ovat ovet avoinna niin nuorille kuin varttuneimmillekin laulajille.

Kuoron syyskausi alkaa 3.9. klo 18.00, Koulurinteentie 9, 15870 Hollola. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Tapahtumarikas kevätkausi

Kesä on hiipinyt puoli varkain ja kuoron aikamoisen vauhdikas kevätkausi on takana päin. Kuoro harjoitteli kevätkaudella ahkeraan Juicen ja Kirkan tuotantoa. Osa harjotelluista kappaleista saatiinkin esityskuntoon ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto järjesti 7.5. puistokonsertin yhteistyössä kuoromme kanssa. Kariniemen kesäteatteri oli iloksemme miltei täynnä kuorolaulun ystäviä. Kirkan ja Juicen musiikki, sai yleisön laulamaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana. Oli mahtava esiintyä ja lopettaa kevätkausi näin upealla tapahtumalla. Kiitos rakas yleisö ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto.

Puistokonsertti
Puistokonsertti yllätti iloisesti

Kuoro viihdytti toukokuussa myös Lehtiojan palvelutalon ja palvelukeskus Linnunlaulun asukkaita, sekä esiintyi yksityistilaisuudessa. Lisäksi kuoro oli perinteisesti mukana kirjaston kevätlaulajaisissa, jotka sateen uhkan vuoksi järjestettiin tällä kertaa kirjaston sisällä.

Nyt katse on tiukasti suunnattu tulevaan syyskauteen ja erityisesti 12.10. Kukko-talossa järjestettäviin iltamiin, mutta sitä ennen kuoromatka 28.-30.7 Visbyhyn.

Joulukonsertista hyvää mieltä

Kuorolla oli ilo saada laulaa Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämässä joulukonsertissa 16.11. Lahden pääkirjaston auditoriossa.

Konsertti koostui vanhoista tutuista joululauluista, mutta mukaan mahtui myös pari aivan uutta. Yleisö kuunteli erityisen herkällä korvalla kuoronjohtaja Marko Kempin säveltämää/sanoittamaa kaunista kappaletta Vanha hyvä joulu. Konsertti kappaleiden esittelystä vastasi vahvalla rutiinilla kuoromme puheenjohtaja Eeva Ikonen.

Kaunis kiitos eloisasti mukana olleelle yleisölle!

Hyväntekeväisyyskonsertti

Perinteikäs Lion LC Hollola/Pirunpesän 4.11. järjestämä Hyväntekeväisyyskonsertti kokosi Sovituksenkirkkoon paikallisia kuoroja. Kuorot esittivät kukin vuorollaan kolmen laulun setin ja konsertti huipentui lopuksi kuorojen yhteisesti laulamaan FINLANDIAAN. Vaikuttavaa yhteisesitystä johti Sami Ulmanen.

Viihdekuoro esitti kappaleet; Olet mun kaikuluotain, Yö väistyy ja Rauha. Tuula Tammela ja Roope Heiskanen kajauttivat komeasti solistiosuudet Yö väistyy -kappaleen osalta.