Tapahtumarikas kevätkausi

Kesä on hiipinyt puoli varkain ja kuoron aikamoisen vauhdikas kevätkausi on takana päin. Kuoro harjoitteli kevätkaudella ahkeraan Juicen ja Kirkan tuotantoa. Osa harjotelluista kappaleista saatiinkin esityskuntoon ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto järjesti 7.5. puistokonsertin yhteistyössä kuoromme kanssa. Kariniemen kesäteatteri oli iloksemme miltei täynnä kuorolaulun ystäviä. Kirkan ja Juicen musiikki, sai yleisön laulamaan ja tunnelmoimaan musiikin mukana. Oli mahtava esiintyä ja lopettaa kevätkausi näin upealla tapahtumalla. Kiitos rakas yleisö ja Etelä- Suomen syöpäyhdistyksen Lahden seudun osasto.

Puistokonsertti
Puistokonsertti yllätti iloisesti

Kuoro viihdytti toukokuussa myös Lehtiojan palvelutalon ja palvelukeskus Linnunlaulun asukkaita, sekä esiintyi yksityistilaisuudessa. Lisäksi kuoro oli perinteisesti mukana kirjaston kevätlaulajaisissa, jotka sateen uhkan vuoksi järjestettiin tällä kertaa kirjaston sisällä.

Nyt katse on tiukasti suunnattu tulevaan syyskauteen ja erityisesti 12.10. Kukko-talossa järjestettäviin iltamiin, mutta sitä ennen kuoromatka 28.-30.7 Visbyhyn.

Joulukonsertista hyvää mieltä

Kuorolla oli ilo saada laulaa Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämässä joulukonsertissa 16.11. Lahden pääkirjaston auditoriossa.

Konsertti koostui vanhoista tutuista joululauluista, mutta mukaan mahtui myös pari aivan uutta. Yleisö kuunteli erityisen herkällä korvalla kuoronjohtaja Marko Kempin säveltämää/sanoittamaa kaunista kappaletta Vanha hyvä joulu. Konsertti kappaleiden esittelystä vastasi vahvalla rutiinilla kuoromme puheenjohtaja Eeva Ikonen.

Kaunis kiitos eloisasti mukana olleelle yleisölle!

Hyväntekeväisyyskonsertti

Perinteikäs Lion LC Hollola/Pirunpesän 4.11. järjestämä Hyväntekeväisyyskonsertti kokosi Sovituksenkirkkoon paikallisia kuoroja. Kuorot esittivät kukin vuorollaan kolmen laulun setin ja konsertti huipentui lopuksi kuorojen yhteisesti laulamaan FINLANDIAAN. Vaikuttavaa yhteisesitystä johti Sami Ulmanen.

Viihdekuoro esitti kappaleet; Olet mun kaikuluotain, Yö väistyy ja Rauha. Tuula Tammela ja Roope Heiskanen kajauttivat komeasti solistiosuudet Yö väistyy -kappaleen osalta.

Iloa, valoa ja tunteiden paloa

Hollolan viihdekuoron 30-vuotisjuhlakonsertti Iloa, valoa ja tunteiden paloa täytti odotukset. Täysi sali viihdemusiikin ystäviä sai Tiilikankaan koululla 13.10. järjestetyssä juhlakonsertissa kuulla reilut parikymmentä kutkuttavasti tunteita hivelevää kappaletta. Yleisö eli vahvasti mukana ja palkitsi esiintyjät runsailla taputuksilla. Kyllä kelpasi kuoron ja erityisesti kuoronjohtaja Marko Kempin fiilistellä ja nauttia työnsä tuloksista.

Lauluja monelta vuosikymmeneltä
Vanhempia kappaleita edustivat Lazzarella, Ensi kerran, On suuri sun rantais autius ja Rock´n Roll taas soi. Nuorempaa musiikkia ilmensivät puolestaan, Sinuun minä jään, Jos menet pois, Rauha ja loput viisitoista biisiä olivat kaikkea siltä väliltä. Solistiosuudet Yö väistyy -kappaleessa soivat herkän viehkeästi Tuula Tammelan ja Roope Heiskasen tulkintoina.

Isot kiitokset mahtavalle yleisölle
Kuoron ja mahtavan yleisön lisäksi olivat konsertissa tunnelmaa luomassa säestyksestä vastanneet: Matti Hussi/piano, Juha Johansson/kitara, Riku Heino/lyömäsoittimet sekä konsertin juontaja, käsikirjoittaja ohjaaja Timo Taulo. Ammattilaisia heistä jokainen omalla sarallaan.

Hyvän konsertin perusaineet
Säännölliset harjoitukset ja paljon monenlaista tekemistä yhdessä ja erikseen, siitä on hyvä konsertti tehty!

Kuvia kuorolaisista elokuussa 2018

Tämä kuvasivu avautuu myös valikon kohdasta Valokuvia.

Koko kuoro ja takana (pisin mies) kuoromme johtaja Marko Kemppi. Kuva suurenee hiirellä näpäyttämällä.
Sopraanot
Altot